Stel een vraag
Van Ooijen's Hoveniers
Walstraat 37
6629 AD Appeltern
Van Ooijen's Hoveniers
Van Ooijen's Hoveniers
Walstraat 37
Appeltern
www.voh.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Tuinmuren

Deze kant-en-klare muren zijn echte eyecatchers en niet van echt stucwerk te onderscheiden. Dit geeft u onbeperkte designmogelijkheden voor binnen en buiten.

Het materiaal is gemakkelijk te onderhouden en UV- en vorstbestendig, verrassend licht en toch oersterk. Deze muren worden standaard geleverd met flens rondom waarmee ze met kinderlijk gemak kunnen worden vastgezet. In elke RAL kleur te verkrijgen. Maximale lengte 6 meter. 10 jaar productgarantie.

De voordelen van Platoflex op een rijtje:

  • Gewapend stucwerk
  • Binnen 1 dag geplaatst
  • Ongevoelig voor weersomstandigheden (UV- en vorstbestendig)
  • Onderhoudsarm (gewoon met hogedrukspuit te reinigen)
  • Lichtgewicht
  • 10 jaar product garantie
  • Leverbaar in iedere RAL kleur
  • Maatwerk

Loungeblokken
Lekker genieten op uw eigen "bed". Met dit gemakkelijk verplaatsbare blok kunt u overal in uw tuin genieten. Tevens kunt u door het verplaatsen heel gemakkelijk met uw tuindesign spelen. Het product is licht, oersterk, eenvoudig te onderhouden en UV- en vorstbestendig. In elke RAL kleur en afmeting te verkrijgen. 10 jaar productgarantie.

Plantenbakken
Keizer onder de plantenbakken. Deze handgemaakte plantenbak van 1 meter weegt 42 kilo, is gemakkelijk te onderhouden en is UV- en vorstbestendig. De plantenbakken hebben, doordat ze overal 5 cm dik zijn, een isolerende werking en geven hierdoor bescherming tegen wind en weer. In elke RAL kleur te verkrijgen. De standaard maten zijn 1x1x1 meter of 0,6x1x1 meter (HxBxD). Uiteraard is maatwerk mogelijk. 10 jaar productgarantie.

Waterbakken
Een simpele maar stijlvolle vijverbak die de tuin helemaal afmaakt. Één van de voordelen is dat de bak niet ingegraven hoeft te worden. Een stabiele en vlakke ondergrond zijn voldoende. Het product is licht, gemakkelijk te onderhouden en UV- en vorstbestendig. In elke RAL kleur en maatvoering te verkrijgen. 10 jaar productgarantie.

Losse platen op maat
Deze losse platen met stucstructuur bieden een ongekende verscheidenheid aan toepassingen. Door de hoge kwaliteit zijn deze platen bijna overal bruikbaar. Ze worden reeds toegepast in sauna’s, carports, badkamers, veranda’s, als muurbekleding en bekleding van bloem- en waterbakken. De platen zijn gemakkelijk te onderhouden en UV- en vorstbestendig. In elke RAL kleur te verkrijgen. Maximale afmeting 6 x 2,4 meter. 10 jaar productgarantie.

Afdekschermen
Deze unieke oplossing laat uw bestaande schutting ogen als een echte gestucte muur. Het geeft uw tuin direct allure en een gevoel van rust. Kinderlijk eenvoudig aan te brengen. Het product is licht, oersterk, gemakkelijk te onderhouden en UV- en vorstbestendig. In elke RAL kleur te verkrijgen. Te verkrijgen in 1,8 x 1,8 meter en 2 x 1,8 meter (hxb), standaard geleverd met 1 of 2 flenzen. 10 jaar productgarantie.

Prijsopgaaf: vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

IBIZA.jpg

Platoflex: de vervanger van traditioneel stucwerk voor buiten!

Lees meer
Lees minder