Stel een vraag
Van Ooijen's Hoveniers
Walstraat 37
6629 AD Appeltern
Van Ooijen's Hoveniers
Van Ooijen's Hoveniers
Walstraat 37
Appeltern
www.voh.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Tuinplanten

Beplanting is het meest belangrijke onderdeel van uw tuin. Zonder planten is er geen sfeer, geen gevoel, geen leven. Uw keuzes zijn alles bepalend voor het beeld, maar bijvoorbeeld ook voor het onderhoud. Met de juiste planten stuurt u de tuin en de hoeveelheid werk in de richting die u maar wilt.

Maar het blijft lastig om een keuze te maken uit het grote assortiment tuinplanten. In onze webwinkel hebben we een aantal kant-en-klare borderpakketten samengesteld om u een handje te helpen. Tevens zijn er ook borderpakketten samengesteld die erg fleurig zijn maar relatief weinig onderhoud vragen, de zo genaamde prairie borders.

Bedenk dat u de tuin een groot gedeelte van het jaar van binnenuit beleeft. Dat heeft gevolgen voor de plaats van zomer- en winterbloeiers. Planten kiezen is ook een kwestie van durven en leren. Het kan altijd mooier en beter zelfs al uw favorieten aangeplant zijn.

LET OP: In de maanden maart, april, mei en juni is de levertijd van beplanting 3 tot 10 werkdagen i.p.v. 2 tot 5 werkdagen.

LET OP: De tijd om bomen en hagen als wortelgoed (wrtg), of met kluit, aan te schaffen loopt vanaf half oktober tot half maart.

Lees meer
Lees minder